Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Challange scrapbooking!!!


Καλη χρονια σε ολους μας!!!
Επειδη επιτελους χαλαρωσα μετα απο 2 δυσκολους μηνες γεματους με εκθεσεις ειπα να καθισω να δημιουργησω επιτελους!!!

Για μενα ειναι μια MAD στιγμη της οικογενειας μου, λειπει μονο μεγαλος μου, γτ ειναι η πρωτη μας selfie!!! Και αυτο λιγα λεπτα πριν μας αφησει το 2015!!

Ελπιζω να σας αρεσει η δημιουργια μου!!! Ειναι πιο μικρη γτ μολις στεγνωσει θα μπει σε καδρο!!!


With this creative challange I take part to the Scrap and Pieces and to the More Than words.





This our selfie is the first!!! My husband doesn't like selfie. In these moment we were all happy!!! 


I was inspired by the HAPPY which we felt before the new year will come!!!!













13 σχόλια:

  1. Γεωργιάννα καλή χρονιά σας εύχομαι!! Χαιρομαι πολύ που βλέπω δημιουργική αρχή για τη νέα χρονιά και μάλιστα με μια όμορφη και διασκεδαστική φωτογραφία της οικογένειας! Το μέγεθος δεν φαίνεται ακριβως αλλά δεν εχει και σημασία, θα γίνει ενα πολύ ωραίο κάδρο - ανάμνηση !! Σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στο SnP αλλα και στο MTW.( ...μόνο μην ξεχασεις να βάλεις το moodboard που έχουμε στο MTW για να είσαι έγκυρη για το διαγωνισμό !! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Such a lovely photo, you look so happy. So glad to have you join us at More Than Words with your
    wonderful creation. We need you to add the photo of our challenge board in order to be elegible for our prizes. Thanks again for playing along with us. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I love that this is your first selfie! And you've scrapped it perfectly! Thanks for joining in the very first More Than Words challenge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Fantastic layout! Great family photo! Love the beautiful blossoms! Thanks for joining along with More Than Words!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαιρομαι να βλεπω τις μαθητριες μου να παιρνουν τα πανω τους και να φταχνουν τοσο ωραιες σελίδες! Ευχαριστουμε που επαξες μαζι μας στο More than Words!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Great take on the Mood Board! Thanks for joining us this our first month at MTW! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη χρονια σου ευχομαι !!! Ελπιζω να ειναι και αρκετα δημιουργικη !!! Πολυ ωραια και διασκεδαστικη φωτογραφια χρησιμοποιησες για την συνθεση σου και πολυ ομορφο cluster λουλουδιων !!! Καλη επιτυχια σε ευχαριστουμε για την συμμετοχη σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά να εχεις και ευχομαι να είναι γεμάτη όμορφες στιγμες!!! Ή σελίδα σου είναι υπέροχη και χρησιμοποίησες όμορφη φωτογραφία επίσης!!! Σ ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο SNP και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. I can tell that you were all happy during that selfie! What a great layotu! Thank you for playing along with us at More Than Words!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απίθανη φωτογραφία, εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι όλοι μαζί και το 2016 να σας φέρει ότι επιθυμείτε! Η σύνθεση φοβερή, αγαπώ τα χρώματα που διάλεξες και το clustering σου! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο SnP και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο Γεωργιάννα, τον έπεισες για σέλφι ;) σούπερ η φωτό και η σύνθεση, σ' ευχαριστούμε παρα πολύ για τη συμμετοχή σου στο SnP <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...